" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Αύριο, η μεγάλη μαθητική παρέλαση της Ραφήνας Κύριο

Αύριο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η μεγάλη μαθητική παρέλαση στη Ραφήνα. Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρακολουθήσει το μεγάλο γεγονός της πόλης. Για όποιον μάλιστα δεν μπορέσει να παρευρεθεί σε αυτή την κατανυκτική κατάθεση ψυχής και υπερηφάνειας, θα φροντίσουν τα πανταχού παρόντα Μέσα Ενημέρωσης της πόλης να μεταδώσουν σε κάθε γωνιά του τόπου τα ρίγη συγκίνησης και τον παλμό ενθουσιασμού του πλήθους.

Ήδη η εξέδρα των επισήμων έχει στηθεί για να ανέβουν αύριο οι προύχοντες και οι προεστοί. Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, λιμενικοί, παπάδες και όλα τα άξια τέκνα αυτού του τόπου θα είναι αύριο εκεί, ανεβασμένοι ψηλά στο βάθρο που τους αρμόζει, απλοί, σεμνοί και ταπεινοί μέσα στη μεγαλοσύνη τους για να παρακολουθήσουν συγκινημένοι τους μαθητές να τους αποδίδουν συντεταγμένα και μαχητικά φόρο τιμής, αφοσίωσης και νομιμοφροσύνης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δε, αναμένεται η αποθέωση που θα γνωρίσει από τους μαθητές ο δήμαρχος της πόλης Ευάγγελος Μπουρνούς, για τον οποίο ακόμη και οι καλαμιές του Μεγάλου Ρέματος γνωρίζουν πόσο κοντά στους μαθητές βρίσκεται∙ αρωγός, συμπαραστάτης, δάσκαλος, παιδαγωγός, μέντορας . Οι λέξεις είναι λίγες, δεν αρκούν για περιγράψουν το φαινόμενο αυτό

Φήμες λένε ότι την παρέλαση θα ανοίξει ένα καλοριφέρ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 14:48

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.