" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ραφήνας - Πικερμίου καταδικάζει τη σεξιστική επίθεση στην επικεφαλής της Γη & Ελευθερία και Κύριο

Η Λαϊκή Συσπείρωση, με ανακοίνωση της,  καταδικάζει και καταγγέλλει  τη συμπεριφορά των ΠΜπατάλη - Ευ. Μπουρνούς που για πολλοστή φορά  από μέρους τους ακούγονται προσωπικοί, μειωτικοί χαρακτηρισμοί για άλλους δημοτικούς συμβούλους, ξενοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ραφήνας - Πικερμίου, οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι επιτέθηκαν φραστικά με απαράδεκτο, σεξιστικό και κατάπτυστο τρόπο στη δημοτική σύμβουλο επικεφαλής της παράταξης «Γη και Ελευθερία» κ. Εμμανουέλα Τερζοπούλου χωρίς καν να έχουν προκληθεί.

Και συμπληρώνει πως "Δε θα επιτρέψουμε σε κανένα και σε καμία δημοτική παράταξη  να μετατρέψει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε αρένα και να ευτελίζει τη διαδικασία. Τονίζουμε  και ξεκαθαρίζουμε για ακόμα μια φορά ότι η υπεράσπιση και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των δημοτών καμιά σχέση δεν έχει με τη λασπομαχία στο βούρκο που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι βολικό για κάποιους να μη γίνεται συζήτηση επί της ουσίας των θεμάτων, γιατί αυτή φανερώνει τη στρατηγική σύγκλιση που έχουν στα περισσότερα θέματα και είναι πολύ μακριά από την ικανοποίηση των αναγκών των πολλών, απέναντι στα κέρδη των λίγων."

Για τη δε πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και τη μείζονα αντιπολίτευση, η Λαϊκή Συσπείρωση ξεκαθαρίζει πως "Με αγωνία φαίνεται προσπαθούν να δείξουν στους δημότες ότι υπάρχουν μεταξύ των παρατάξεων τους χαοτικές διαφορές, αν και τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι συνεργάστηκαν μεταξύ τους και διατέλεσαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι ο ένας του άλλου. Δεν κατορθώνουν όμως να γίνουν πειστικοί.

Η πλήρης καταγγελία ακολουθεί όπως ελήφθη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.