" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κυκλοφόρησε το πασχαλινό, εορταστικό, χορταστικό φύλλο #55 της RAF-WEST Journal Κύριο

Καλό Πάσχα αγαπητοί αναγνώστες και αγαπημένες αναγνώστριες. Κυκλοφόρησε το πασχαλιάτικο φύλλο #55 της RAF_WEST Journal, της no.2 εφημερίδας της ανατολικής Αττικής. Με πλούσια, έγκυρη, εορταστική και χορταστική ύλη. Στο φύλλο της Κυριακής του Πάσχα 5/5/2024 που κυκλοφόρησε σήμερα Μεγάλο Σάββατο, διαβάστε:

  • Σουβλίζουμε (σ)το Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας, απαλλαγμένοι από τα ενοχλητικά δέντρα που επιτέλους άδειασαν το χώρο για να χορέψουν οι Κρήτες με τον πρώην σερίφη να βγάζει το άχτι του στη σούβλα και να σέρνει το χορό. Απέναντι Σαρακατσάνοι και Τριγλιανοί, με την Οσία Αθετούσα στις σούβλες, τις άκυρες υπογραφές και την ιερή τσίκνα, να αναδεικνύουν όλοι μαζί τον πολιτισμό της Ραφ Τάουν
  • Απορούσατε για το σκοπό των τριών πασσαλόβαθρων δίπλα από εκεί που κάποτε ήταν το Μεγάλο Ρέμα; Η τελετή απονομής των βραβείων «Τσιμέντο να γίνει» αποκάλυψε τη χρήση τους. Πάνω τους πια στέκονται τα ολοζώντανα, τα αγάλματα των βραβευθέντων για τις επιδόσεις τους στη τσιμεντοκάλυψη της χώρας. Της Οσίας Αθετούσας, της υπουργού Τσιμενδώνει και του διωγμένου σερίφη με ξεχωριστή, τιμητική διάκριση για τον καθένα και την κάθε μία.
  • Αφθονία τροφίμων στην πασχαλινή αγορά. Ο ετήσιος τηλεοπτικός έλεγχος του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη στην κρεαταγορά επεκτάθηκε και στη Ραφ Τάουν, που μαζί με την Οσία Αθετούσα μας δείχνουν τα πλούσια αποθέματα σε κρέας και σανό που περιμένουν να φαγωθούν από τους εορτάζοντες το Πάσχα, πολίτες. Πλήρες ρεπορτάζ από τους Αρ. Μπακιρτζή και Λ. Φρυγαδέλη.
  • Και τέλος, η εορταστική έκδοση των Κλασσικών Εικονογραφημένων, ειδικά για τη Ραφ Τάουν. Μία προσφορά της RAF-WEST Journal στους αναγνώστες της. Σήμερα το τεύχος #1, με τους Άθλιους (του Β. Ουγκώ). Μία ειδική έκδοση για τη Ραφ Τάουν και τα μεγάλα επιτεύγματα των τέκνων της.

Όλα τα παραπάνω, με πλήρες ρεπορτάζ, μόνο στην πασχαλινή RAF-WEST Journal που κυκλοφορεί σήμερα Μεγάλο Σάββατο 4/5/2024. Μη τη χάσετε και καλό σας Πάσχα εδώ, στην Άγρια Δύση της ανατολής.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 08:32

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.